Wat leuk dat je meer over mij wilt weten.

Mijn naam is Bas Oude Luttikhuis

Ik help bedrijven op verschillende gebieden

Sales trainer

In mijn rol als sales trainer help ik jou om het maximale te halen uit je sales team. Doordat ik inmiddels meer dan 30 jaar actief ben in sales en mij op alle mogelijke gebieden hebt verdiept in het sales vak ben ik uitstekend in staat om de maximale sales te genereren uit jouw leads. Ik heb meer dan 500 verkopers aangenomen en getraind. Hierbij ligt de nadruk op automotive sales. Ik heb ook internationaal ervaring opgedaan en ben naast mijn sales activiteiten in Nederland ook actief geweest in België, de Verenigde Staten en Duitsland.

LinkedIn Pro

Sinds 19 juni 2008 ben ik actief op LinkedIn. Ik zag vanaf dag 1 de toegevoegde waarde van dit B2B platform. Inmiddels zit ik aan mijn limiet qua contacten (het aantal connecties op LinkedIn is maximaal 30 duizend) en behaal ik jaarlijks miljoenen views op mijn posts. Wekelijks realiseer ik verkopen op leads die ik via LinkedIn heb gegenereerd. Hier heb ik inmiddels omzetten gedraaid die in de miljoenen euro’s lopen.

Management coach

In mijn rol als management coach help ik ondernemers om met een andere blik naar hun bedrijf te kijken. Binnen de automotive heb ik samen met de verschillende teams disruptive business modellen gebouwd. In hoeverre zijn deze learning en ervaringen toe te passen in jouw branche of business model?

Speaker

Door mijn ervaringen op het gebied van disrupten van bestaande businessmodellen in de automotive aan de ene en mijn successen op LinkedIn aan de andere kant, wordt ik regelmatig gevraagd om te spreken voor groepen.

Contact opnemen?

Ik ben telefonisch te bereiken op +31 6 14991488

Per mail kun je mij bereiken op bas.oude.luttikhuis@gmail.com

Oude Luttikhuys BV

Blekerstraat 174

7513 DZ Enschede

KvK: 08122060

BTW nummer: NL814032400B02