In oktober 2018 ben ik, nadat ik gestopt was bij ikwilvanmijnautoaf, gestart met een avontuur dat MrWheelson heet. Het was een prachtige periode waarin ik in 4,5 jaar enorm veel heb geleerd over het online retailen van auto’s die we aanboden uit buitenlandse dealervoorraad.

🩺 Het was een periode die voor mij samenviel met de strijd van mijn partner tegen een verschrikkelijke ziekte. Inmiddels lijkt die ziekte enigszins onder controle en wordt het tijd voor mij om verder te kijken.

Ik heb mijzelf de vraag moeten stellen of ik nog wel 60 tot 70 uur per week aan een concept wil werken of dat meer tijd doorbrengen met mijn gezin belangrijker is.

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ Ik heb voor de tweede optie gekozen.

Het werd daarom tijd voor mij om een stapje terug te doen binnen MrWheelson en de operatie is nu in handen van mijn twee medeoprichters Yarka en Han.

πŸ™πŸ» Ik wil alle klanten die ons de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven enorm bedanken. Het was een prachtig avontuur en ik had vooraf niet verwacht dat wij auto’s in deze prijsklasse (zoals deze Rolls Royce Ghost, maar bijvoorbeeld ook een schitterende Aston Martin DBX) online zouden retailen.

Wat nu? Voorlopig ga ik als freelance adviseur en project manager aan de slag en adviseer ik ondernemers op strategisch niveau op het gebied van de toekomst van de online automotive en de vergetering van de lead naar deal ratio van online aanvragen. En daarnaast help ik ondernemers om het maximale uit hun LinkedIn account te halen.

πŸ€” Of ik ooit weer een innovatief concept ga opbouwen in de online automotive? De toekomst zal het leren.


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *