MrWheelson is de trotse winnaar van de felbegeerde Shopping Awards in de categorie Auto. Daarmee neemt MrWheelson het stokje over van CarNext die de winnaar in 2021 was. Het jonge online autobedrijf scoorde bij de experts erg hoog op navigatie- en gebruiksgemak. Het publiekspanel gaf de website een rapportcijfer 9,2 en de NPS score (in hoeverre bezoekers MrWheelson aanbevelen bij een vriend of collega) was 97,5.

De Shopping Awards werden afgelopen dinsdag voor de twintigste keer uitgereikt tijdens een gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Er waren 500 gasten aanwezig bij het gala dat werd gepresenteerd door televisie en radio presentator Jeroen Stomphorst. Winnaars in de andere categorieën waren o.a. Jumbo (Supermarkten), Welkoop (Dieren), FonQ (Wonen), Suitable (Herenmode), Hans Anders (Opticiens), Univé (Verzekeringen), Decathlon (Sport & Outdoor) en TUI (Reizen).

shopping-awards-ecommerce50

Naast winnaar in de categorie Auto’s werd er door MrWheelson ook een top 10 plek gerealiseerd in de Ecommerce50. Een top 50 van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Home & Living Outlet Naduvi ging er met de eerste plaats vandoor in deze top 50. Kaartje2go was de overall winnaar van de avond.

shopping-awards-2022-mrwheelson

Enkele quotes van de experts
“Zo zie ik het graag: in een oogopslag is duidelijk voor wie de website is en waarom de website van toegevoegde waarde is. Goede navigatie, inspiratie en reviews. Je krijgt gewoon zin om een auto te importeren via MrWheelson.nl.”

“Spannende site en mooi nieuw online segment. Duidelijke uitleg hoe zaken werken.”

“Sterke propositie, strak ingericht, rust maar met sfeer, Prikkelt zowel ratio als emotie. Voor mij een echte, verrassende winnaar.”

shopping-awards-2022-mrwheelson-2
Enkele quotes van het publiekspanel
“Top bedrijf, Top service en absoluut een aanrader. Ondanks (of misschien wel dankzij de MrWheelson manier) de online dienst heb je echt het gevoel om samen in een zeer persoonlijke setting te worden bediend. Eenauto is een kostbaar bezit en nooit gedacht dat ik met een muisklik een auto zou kopen. Toch gedaan. Geen seconde spijt van. Ga zo door MrWheelson”

“Ik vind de dienstverlening van MrWheelson.nl heel klantgericht en -vriendelijk. Mijn vaste contactpersoon reageerde gedurende het hele proces telkens heel snel en adequaat. Uiteindelijk is de auto door een door hen geregelde chauffeur bij mij afgeleverd. Ik heb uiteindelijk een hele mooie auto voor een prima prijs. Ik ben een zeer tevreden klant en zou MrWheelson.nl met plezier aanbevelen.”

“Prima bedrijf. Goed aanbod, reageren snel en plezierig, hanteren goede prijzen en geven aan alles net die persoonlijke ’touch’ die je te vaak moet missen.”

“Een bedrijf dat zijn beloftes na komt, ondanks dat het spannend is ben ik zeer tevreden over de handelswijze en de behulpzame houding van MrWheelson!”

Over Shopping Awards

De Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) worden uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het beste scoren in hun categorie of vakgebied.

shopping-awards-2022-auto-mrwheelson

Over MrWheelson

MrWheelson is in 2018 gestart door Bas Oude Luttikhuis, Han Post en Yarka Zweers. Met de website maken ze het voor autokopers eenvoudig om een auto te kopen of te leasen die door een autodealer in het buitenland wordt aangeboden. Slimme algoritmes houden het aanbod dagelijks up-to-date en calculeren automatisch leaseprijzen en bijkomende kosten voor o.a. transport, BPM en eventuele reserveringen voor reconditioneren en garantie.

“Ons doel is om het voor autokopers net zo eenvoudig te maken om een auto te kopen in het buitenland als een auto die bij een autodealer in Nederland wordt aangeboden” aldus Oude Luttikhuis. “Deze award zien wij dan ook als een kroon op ons werk en het bewijs dat we op de goede weg zitten”.