Omdat ik enorm geรฏnteresseerd ben in LinkedIn en het fenomeen influencers heb ik een aantal interviews gedaan met actieve LinkedIn gebruikers. In deze vlog ben ik in gesprek met Tanja Papez.

Dit interview was in Utrecht. Tanja maakt muurschilderingen voor bedrijven en particulieren. Ze is nu twee en een half jaar actief op LinkedIn. Ze heeft al meer dan 26 duizend volgers.
Ze post time laps videos van haar muurschilderingen en post deze op haar account. Een muurschildering waar ze een paar uur mee bezig is kan op die manier in een paar minuutjes video bekeken worden.
Ze is inmiddels verslaafd aan LinkedIn en heeft inmiddels 160 video’s online staan. De twee best bekeken video’s zijn al meer dan 250 duizend keer bekeken. Twee andere video’s zijn inmiddels 180 duizend keer bekeken. Het is inmiddels wel wat lastiger om tot veel views te komen.
Een tip van Tanja is dat je wel regelmatig moet delen, maar ook niet te vaak. Ze gebruikt haar smartphone om in elke vrije minuut haar account in de gaten te houden. Ze haalt ook veel opdrachten binnen via LinkedIn.
Bekijk hier het profiel van Tanja Papez: https://www.linkedin.com/in/tanjapapezmuurschilderingen/