Omdat ik enorm geïnteresseerd ben in LinkedIn en het fenomeen influencers heb ik een aantal interviews gedaan met actieve LinkedIn gebruikers. In deze vlog ben ik in gesprek met Rody Vermeeren.

Rody is 22 jaar en een zakelijk vlogger op LinkedIn en op YouTube vlogt hij voor kinderen. Met dit laatste probeert hij kinderen zo ver te krijgen dat ze geen video’s opnemen die op de grens liggen van wat kan en niet kan.
Met LinkedIn is hij juni vorig jaar gestart, in augustus is hij gaan vloggen. Hoe begin je met vloggen? De tip van Rody is dat je gewoon moet beginnen en video’s moet gaan posten. Maak ze voor jezelf en doe alsof niemand het ziet.
Zijn best bekeken video is een promotievideo voor een bedrijf geweest. Hij was daar van 08.0 tot 17.00 en heeft daarvan een vlog gemaakt van 4 minuten. Daar zat zoveel informatie in dat hij dacht dat het teveel zou zijn. Die video werd binnen 2 dagen 5.500 keer bekeken terwijl hij maar 500 connecties had op LinkedIn.
Begin dus gewoon met video en er zijn altijd wel kijkers die het leuk vinden.
Bekijk hier het profiel op LinkedIn van Rody: https://www.linkedin.com/in/rody-vermeeren/
Categorieën: Geen categorie