Omdat ik enorm geïnteresseerd ben in LinkedIn en het fenomeen influencers heb ik een aantal interviews gedaan met actieve LinkedIn gebruikers. In deze vlog ben ik in gesprek met Rob Mes.

 

 

Via LinkedIn ben ik contact gekomen met Rob Mes. Hij helpt inmiddels al 7 jaar lang baan- en opdrachtzoekenden via LinkedIn. Hij krijgt 500 verzoeken per week en heeft een gemiddelde slagingskans van 50%.

 

Onlangs is hij een nieuw initiatief gestart, de flashrob. Daarmee bezoekt hij NS stations door heel Nederland en ontmoet hij mensen die een baan zoeken en LinkedIn willen gaan inzetten. Hij helpt ze over de streep en zorgt ervoor dat ze zich goed online durven presenteren.

 

Rob kan geen connecties meer accepteren, hij zit inmiddels aan zijn maximum van 30.000 eerstegraads connecties. Als je hem gaat volgen dan kun je wel zijn feeds en flasrobs zien. Als je hem daarna een email stuurt dan ontvang je de aanpak van Rob. Hij zal vervolgens de oproep delen in zijn netwerk van 106 duizend volgers (106.000!).

 

Bekijk Rob zijn LinkedIn profiel hier: https://www.linkedin.com/in/robmesverbinder/

Categorieën: Geen categorie