Vanochtend kwamen ineens de felicitaties met mijn werkjubileum via LinkedIn binnen. Ik denken, welk werk kan dat zijn dan? MrWheelson is nog maar 3 maanden jong en mijn positie bij Dealerdirect heb ik ook alweer een paar maanden geleden achter mij gelaten. Zou het dan mijn rol zijn binnen de OR? Even struinen op mijn LinkedIn profiel gaf het antwoord.

 

Vandaag is het alweer twee jaar geleden dat ik mijn eerste freelance opdracht aannam. In die rol help ik ondernemers om hun transitie te maken van bricks naar clicks waarbij we er soms achter komen dat de bestemming ergens in het midden ligt. Ook zijn veel ondernemers nu bezig om van traditionele businessmodellen over te stappen naar een platform benadering met een commissie gestuurd model. Volgens mij ligt hier de toekomst voor veel ondernemingen.

 

Ik geniet er enorm van om bij andere ondernemers achter de deur te mogen kijken en de kans te krijgen mee te denken. Op deze manier heb ik vele interessante ondernemers mogen ontmoeten. Ik prijs mijzelf dan ook gelukkig dat ik deze stap twee jaar geleden heb gezet.

 

Mocht je als ondernemers wat verse ideeën tegen mij aan willen houden, schroom dan niet om mij te contacten. Ik help je graag.

Bas Oude Luttikhuis

06-14991488